Blir barnet fort varm, eller svetter mye under lek?

Jeg husker da barna mine var små at de ble fort klamme og kalde etter

å ha lekt i klær laget av bomull eller syntetiske stoffer i forhold til når vi brukte merinoull innerst.

Førstevalget ble alltid de mykeste ullplaggene hos barna, året rundt :) - men selv om de var av fin ullkvalitet lette jeg alltid etter mykere ull til å ha innerst mot huden.

Gutten vår hadde sensitiv hud som lett ble rød og sår men med ull av ekstra myk og fin kvalitet kunne han bruke disse direkte mot huden uten at det irriterte og stakk.

Da jeg begynte å lage klær selv var det en utfordring å finne myk nok ull - og en prosess for å finne de beste spinnerne av den fine merinoullen var igang.

Valget falt på den ekstra fine "wirginwool" av merinoullen som er silkemyk og herlig elastisk, varmeregulerende og pustende.

Denne ullen koster litt mer enn vanlig merinoull og har alle sertifikater på at den er trygg for barna, miljøet og mulesingfri. Et ekstra pluss er at den er kortreist og produsert i Europa.

Dette er verdier som jeg har valgt å legge i produksjonene av moleplaggene og det er godt å vite at vi bidrar til bærekraft i tekstilindustrien og er en motpol til masseproduksjon i østen. Ullklær har lang levetid og kan arves fra barn til barn i generasjoner - 100% naturlig og nedbrytbar uten å skade miljøet

Jenta vår som er snart tenåring spør etter større størrelser i moleklær :)

Hun ønsker at jeg skal lage ullklær til større barn og ungdom også - og i mens har jeg dampet og stukket i ullplaggene hennes slik at hun kan ha de en bitteliten sesong til. Men hun vokser jo med sjumilssteg nå så det er ikke lenge før vi må ha større klær til henne!!

Noen andre som synes vi skal gå opp i alder på klærne? Send meg gjerne en tilbakemelding her eller til hanne@mole.no

Ha en herlig dag videre,

beste hilsen Hanne

#merinoull #ullklærtilbarnogbaby #mykullsomikkeklør #MoleLittleNorway

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square